logo

Studio de Eik massage Weert

Even voorstellen

Welkom bij Studio De Eik, voor Yoga -  Massage - Mind-Walk®
 
Mijn naam is Sylvia Geelen-Bongaerts en in 2014 ben ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling gekomen. Na in 2016 de opleiding tot energetisch therapeut te hebben gevolgd ben ik in 2017 begonnen met een massage-opleiding. Hoe fijn is het om een massage te ontvangen, maar zeker net zo fijn is het voor mij om dit aan jou te mogen geven. Even een moment voor jezelf, waarin je weer helemaal bewust wordt van jouw lichaam en dat wat het jou eigenlijk wil vertellen.
 
Ook ben ik officieel Mind-Walk® trainster, waarbij we met invloeden vanuit diverse stromingen (o.a. yoga en meditatie) in de natuur op zoek gaan naar balans.

Het is mijn missie om jou uit jouw hoofd te halen en in jouw lichaam te laten zakken, zodat je weer ontspannen, energiek en met meer BewustZijn je levenspad kan vervolgen.

Waarom de naam Studio De Eik?
De ruimte waarin de massages plaatsvinden staat onder een oude eikenboom. De beschrijving die over de eikenboom wordt gegeven is als volgt: De Eik staat symbool voor levenskracht en duurzaamheid. Het sterke hout van zijn stam geeft een gevoel van veiligheid en wijsheid. Eiken geven bescherming aan alles wat er in hun directe omgeving groeit en bloeit. De oude, grote en wijze Eik beschermt en stimuleert nieuw leven. De Eik is moedig, standvastig en trots. Hij heeft een bescheiden levensinstelling. Hij is niet bang voor gevaar en gaat geen enkele confrontatie uit de weg. De Eik geeft liever, dan dat hij neemt en is erg flexibel van aard. De Eik is eigenlijk een soort superboom, hij staat symbool voor liefde, vruchtbaarheid, kracht, bescherming, vriendelijkheid en gastvrijheid.
Zoals je leest heeft de eikenboom een mooie symboliek, passend bij dat wat ik mee wil geven bij zowel de yoga, massagebehandelingen en Mind-Walk®. Een plek waar je even kunt Zijn en ervaren, alles in een gevoel van veiligheid.
 
Relevant gevolgde opleidingen/cursussen:
2018-2019 Opleiding yogadocent bij Yogacentrum Landgraaf
2018 Reiki 2 bij Sabaaydi Massage Opleidingen te Geldrop
2017 Opleiding intuïtief masseur bij Sabaaydi Massage Opleidingen te Geldrop
2017 Mind-Walk® Trainerscursus bij Jacqueline Smeets (oprichtster Mind-Walk® te Heerlen)
2016 Jaartraining energetische (Kinder)therapie bij De Krachtwijzer te Budel
2015 8-weekse cursus Mindfulness bij Reiki Centrum Weert te Weert
2014 Reiki 1 bij Reiki Centrum Weert te Weert
 
Nieuwsgierig?
Lees verder en natuurlijk kun je altijd bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een afspraak.
Ga naar boven