logo

Massageaanbod

Intuïtieve ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is gericht op totale ontspanning en heeft een heilzame werking. Het verbetert de balans tussen lichaam en geest. Tijdens de massage lig je in een heerlijke, warme en rustige ruimte op een comfortabele massagetafel.
 
De massage wordt gegeven op de blote huid en er wordt gebruik gemaakt van een warme huidvriendelijke olie. Het helpt enorm goed bij spannings- en vermoeidheidsklachten of gewoon om lekker bij te tanken. Je denken wordt uitgeschakeld en daardoor zal je meer in contact komen met je gevoel en intuïtie.
 
Het karakter van deze massage is rustig en sfeervol. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn afgedekt met handdoeken.

Zwangerschapsmassage
Als (bijna) mama is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of je hebt last van klachten, die je aan wilt pakken. Een zwangerschapsmassage is voor vrouwen die voor zichzelf én hun kindje kiezen, omdat een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby. Even niets, even rust, gewoon genieten van een massage, samen met je kindje. Zodat je opgeladen, fit en ontspannen weer naar huis gaat en deze bijzondere tijd niet zomaar aan jezelf voorbij laat gaan.

De zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning en wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. In een sfeervolle en aangenaam verwarmde ruimte kom je heerlijk tot rust. Na verloop van tijd wordt het moeilijker om op de buik te liggen en dan kan ik je een gehele massage in zijligging geven, eveneens een weldadige positie om in gemasseerd te worden.

Ontspannende Voetreflexmassage
Op onze handen en voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door een voetmassage wordt de werking van organen gestimuleerd en kunnen blokkades opheffen. Het lichaam komt tot rust, de doorstroming wordt bevorderd en afvalstoffen afgevoerd. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. En een voetmassage werkt ook nog eens heel ontspannend.

 

Hotstone-massage
Bij de hotstone-massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra’s.
 
De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met verwarmde olie en/of de warme stenen. Dit gebeurt met strijkingen en knedingen vanuit intuïtie, warmte, respect en aandacht, om zo een totale ontspanning te bereiken. Deze ontspanning zet de zelfgenezende kracht van het lichaam weer aan om in balans te komen.
 
De hotstone-massage is echt een weldaad voor je lichaam en geest.
 
Kindermassage
Veel kinderen zijn gevoeliger en kwetsbaar. Om een kind weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen is massage met speciaal afgestemde kruiden zeer heilzaam.
 
Het kind leert vertrouwen te krijgen en daar waar nodig probleempjes te uiten. Doordat een kind nog zo dichtbij de natuur staat reageert het bijzonder goed op de kruiden. Deze kruiden hebben een aardende werking. Dat is heel belangrijk omdat het energieniveau van kinderen vaak heel erg hoog kan zijn.
De massage brengt ze weer bij hun natuurlijke basis. De kruiden zijn weerstandsverhogend. Bij kinderen die veel last hebben van luchtweginfectie/verkoudheid werken de kruiden zeer verlichtend. Tevens werken ze ontspannend waardoor kinderen beter kunnen gaan slapen.
Kinderen worden rustig, ontspannen, krijgen meer zelfvertrouwen, de weerstand verhoogt en het bevordert het zelfgenezend vermogen.
 
Kinderen hebben een heel andere benadering en aanpak nodig dan volwassenen. Hun spanningsboog is korter, het effect van de massage gebeurt sneller en de behandeling duurt daarom ook minder lang. De methode is speelser. Er wordt gelachen en er gebeurt niets wat het kind niet wil.
Let op: de massage wordt alleen in het bijzijn van een ouder/verzorger gegeven.
 
Een behandeling duurt een halfuur tot drie kwartier. Bij het eerste contact is er een kort intakegesprek.
 
Ouder/kind workshop Kindermassage
Leer zelf hoe je deze mooie massage aan jouw zoon/dochter kan geven tijdens een individuele workshop; Alle aandacht voor jullie twee. Op een ongedwongen manier leer je de techniek voor deze massage. Als ouders leren het kind te masseren, blijkt dat tijdens het masseren, zowel bij de ouder als bij het kind een hormoon vrijkomt; oxytocine. Dit hormoon geeft een gevoel van geborgenheid waardoor er ruimte ontstaat voor een band van hechting.
 
Erotische massages maken geen deel uit van het aanbod en zijn absoluut onbespreekbaar.


 
Ga naar boven