logo

Cursus babymassage
Wil je iets extra’s met je baby doen om samen te genieten en jullie band te versterken? Dan is een cursus babymassage zeker een aanrader!
Babymassage is vooral heel leuk om te doen, maar het is ook een mooie manier om liefde, geborgenheid en zelfvertrouwen aan je kindje te geven. Je kunt klachten als buikkrampjes, onrust en huilen verlichten. Door massage stimuleer je niet alleen de zintuigen maar ook het lichaamsbesef.
En nog een pluspunt: je wordt er zelf ook ontspannen van!

Voor wie?
De cursus babymassage is geschikt voor alle baby’s van 6 weken tot 9 maanden met mama of papa. Iedereen kan het leren!
Ook baby’s die veel huilen, last hebben van darmkrampjes, onrustig zijn en zich overstrekken of baby’s met een handicap hebben baat bij massage. Voor baby’s en ouders die een moeilijke start hebben gehad, is de babymassage een mooie manier om het hechtingsproces te ondersteunen.

Wat kun je verwachten?
Er zijn maximaal 4 baby’s per groep. In 4 groepslessen van anderhalf uur leer je de Shantala babymassage. Dit is een eenvoudige massage van top tot teen. De kracht zit in het langzame ritme en de herhaling.
Naast de techniek worden praktische tips gegeven en is er aandacht voor bijvoorbeeld lichaamstaal en voetreflexmassage voor baby’s.

Kosten
€ 95,- voor de groepscursus
€ 80,- voor de individuele cursus (2 lessen van 1 uur)
Thuisbezoek € 15 meerkosten + reiskosten (km x € 0,19).
Er worden geen reiskosten berekend binnen Weert en Stramproy.
De cursus is inclusief cursusboekje, koffie/thee met iets lekkers.
(Massageolie voor gebruik thuis kun je bij mij kopen.)

Kraamcadeau
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een babyshower of zoek je een leuk kraamcadeau? Geef een cadeaubon voor een cursus (individuele) babymassage! De ouders kunnen komen op een dag/tijdstip dat het voor hen uitkomt.

 babymassage weert studio de eik


Ga naar boven